Besplatne obuke za pisanje projekata EU za udruženja

Bez autora
Oct 11 2012

Agencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima raspisala je danas konkurs za učešće u obuci za upravljanje projektima EU za predstavnike udruženja. Obuka je namenjena predstavnicima udruženja, aktivistima i zaposlenima u civilnom sektoru koji ranije nisu pohađali obrazovne programe koje je prethodnih godina sprovodila Agencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima. Ciljevi obuke su podizanje kapaciteta udruženja za bolji pristup donatorskim sredstvima unapređivanjem saradnje sa institucijama grada Beograda, jačanje veštine lobiranja i pripreme projektne dokumentacije za konkurisanje za dodelu sredstava EU. Obuka će se održati u grupi od do 20 polaznika u trajanju od po četiri dana i to 31. oktobra, 1. i 2. novembra u prostorijama Gradske uprave grada Beograda. Nakon sprovedenog trodnevnog treninga uslediće praktični deo obuke u trajanju od šest nedelja, tokom kojeg će se u formi mentorskog rada, pratiti razvoj projekata polaznika obuke. Poslednji, četvrti dan obuke će biti sproveden nakon šestonedeljnog praktičnog dela.

Besplatne obuke za pisanje projekata EU za udruženjaAgencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima raspisala je danas konkurs za učešće u obuci za upravljanje projektima EU za predstavnike udruženja.

Obuka je namenjena predstavnicima udruženja, aktivistima i zaposlenima u civilnom sektoru koji ranije nisu pohađali obrazovne programe koje je prethodnih godina sprovodila Agencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima.

Ciljevi obuke su podizanje kapaciteta udruženja za bolji pristup donatorskim sredstvima unapređivanjem saradnje sa institucijama grada Beograda, jačanje veštine lobiranja i pripreme projektne dokumentacije za konkurisanje za dodelu sredstava EU.

Obuka će se održati u grupi od do 20 polaznika u trajanju od po četiri dana i to 31. oktobra, 1. i 2. novembra u prostorijama Gradske uprave grada Beograda. Nakon sprovedenog trodnevnog treninga uslediće praktični deo obuke u trajanju od šest nedelja, tokom kojeg će se u formi mentorskog rada, pratiti razvoj projekata polaznika obuke. Poslednji, četvrti dan obuke će biti sproveden nakon šestonedeljnog praktičnog dela.

Polaznici će nakon uspešno završene obuke dobiti sertifikate o učešču od Agencije za evropske integracije i saradnju sa udruženjima.

Zainteresovani za pohađanje obuke potrebno je da u navedenom roku dostave:
- Popunjen formular;
- Kratku biografiju (CV);
- Kratak opis delatnosti kojima se bavi njihova organizacija sa pregledom najznačajnijih realizovnih projekata.

Dokumentaciju dostaviti elektronskom poštom, na adres: kosta.veljkovic@beograd.gov.rs.

Rok za prijavljivanje je ponedeljak 22. oktobar 2012. godine.

Dodatne informacije možete dobiti putem telefona 011/715-7074 ili e-mail adrese: kosta.veljkovic@beograd.gov.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik